Jyty peruuttaa tilaisuuksia heinäkuun loppuun saakka

Koronavirusepidemian takia Jyty peruuttaa koulutus- ja jäsentilaisuuksia heinäkuun loppuun 31.7. saakka. Perumisen kestoa on jatkettu aiemmin ilmoitetusta. Myös Jytyn työpaikkakiertue ja -käynnit on keskeytetty toistaiseksi.

Tiedote julkaistu 13.3.2020 ja päivitetty 25.3. ja 7.5.

Perutut koulutukset ja tilaisuudet pyritään järjestämään myöhemmin, mikäli mahdollista. Osa tilaisuuksista pystyttäneen myös toteuttamaan etäyhteyksillä, kuten verkkokoulutuksina. Perumisista ja muutoksista tiedotetaan aina ilmoittautuneille erikseen. Seuraa myös Jytyn nettisivujen koulutuskalenteria ja tapahtumakalenteria.

Jyty haluaa turvata jäsenistön valmiudet toimia työssään koronavirusepidemian aikana sekä estää viruksen laajamittaisen leviämisen. Jyty korostaa, että tapahtumien peruminen on osa varautumista ja vastuullista toimintaa, jotta epidemian laajeneminen ja haitat saadaan minimoitua.

Liitto suosittaa samaa toimintatapaa myös jäsenyhdistyksilleen. Työnantajat ohjeistavat työntekijöitä koronavirusepidemian osalta. Viime kädessä noudatetaan viranomaisten ohjeita.

Lisätietoja antaa Jytyn koulutusosasto, järjestöosasto ja alueelliset toimipisteet.

Asiasanat: