Lehtiedut

Jyty tarjoaa alennuksia lehtitilauksista jäsenetuna. Saat reilun alennuksen Evento-lehden ja Aromi-lehden vuositilauksista.

Evento-lehti

Evento on lehti ammattilaisille, joiden työnä on järjestää tilaisuuksia ja tapahtumia. Eventon lukijoiden vastuulla on suunnitella yrityksen ja yhteisöjen edustustilaisuudet, organisoida liikematkat ja varata majoitukset henkilöstölleen maailmalla.

Lehden kohderyhmä pitää huolta henkilöstön hyvinvoinnista, osaamisen kehittämisestä, koulutuksesta ja palkitsemisesta sekä huomioi saatavilla olevat virkistysmahdollisuudet. Nämä ammattilaiset valitsevat kouluttajat, buukkaavat puhujat, ideoivat mieluisat liikelahjat ja muut huomioimiset ja etsivät jatkuvasti uusia tuoreita ideoita tilaisuuksien sisältöä, paikkaa ja toteutustapaa ajatellen.

Jytyn jäsenenä saat Evento-lehden vuositilauksen hintaan 49 €. Evento ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

Aromi-lehti

Aromi on ensisijaisesti ruoan ja juoman ammattilaisten lehti. Se on kuitenkin hyvä valinta myös intohimoisesti ruokaan suhtautuville harrastajille tarjoten mielenkiintoista lukemista ja näkökulmia, joita et kuluttajalehdistä löydä. Mukana on myös ravintoloiden omia reseptejä.

Lehdessä käsitellään monipuolisesti horeca-alan aiheita ja huomioidaan erilaiset toimijat suurkeittiöistä kahviloihin ja fine dining -ravintoloihin. Ammattilaisille lehti on loistava arjen kumppani ja ammatillisen kehittymisen sparraaja.

Jytyn jäsenenä saat Aromi-lehden vuositilauksen hintaan 49 €. Aromi ilmestyy yhdeksän kertaa vuodessa.