Levi

Levi on matkailukeskus Tunturi-Lapissa, 15 minuutin ajomatkan päässä Kittilän lentoasemalta. Alueen monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet ja upea luonto mahdollistavat sen, että voit eri vuodenaikoina kokea ainutlaatuisia elämyksiä lappilaisessa tunturimaisemassa.

Jytyllä on Levillä kolme loma-asuntoa: Kätkäläinen A1, C2 ja E4. Nauti lomastasi Levi-tunturin kupeessa, viihtyisissä  rivitalohuoneistoissa, jotka sijaitsevat kävelymatkan päässä rinteistä, kylpylästä ja palveluista. Huoneiston vuokrahinta sisältää talvikaudella kaksi hiihtohissilippua.

Lomahuoneistojen vuokra-aika on sesonkiaikana yksi viikko, muina aikoina myös viikonloput tai yksittäiset päivät. Vaihtopäivä Levillä on lauantai. Huoneiston hintaan eivät kuulu liinavaatteet eikä loppusiivous, vaan jokainen vastaa niistä itse tai tilaa ne erikseen. Lomahuoneistojen varaukset tehdään kohteen omasta myyntipalvelusta, jonka tiedot on alla. Lomaviikot täytetään siinä järjestyksessä, kun varauksia tulee. Kaikkien lomahuoneistojen majoitusvaraus on sitova.

Hinnasto

Varaukset

Levin loma-asuntojen varauksia hoitaa Levin mökkivuokraus. Varauksia voi tehdä vain sähköpostitse: toimisto@llhp.fi. Tiedustelut puhelimitse: 010 281 1190.

Mökin avain- ja huoltopalvelut hoitaa Levin Lomamökkien Huoltopalvelut Oy, puh. 010 281 1190. Leviraitti 7, 99130 Sirkka.

Jytyn loma-asuntojen esittely Levillä

Kätkäläinen C2  (40 m2 + 23 m2), 6 henkilöä

Kätkäläinen C2 loma-asunto on viihtyisä, lautaverhoiltu rivitalohuoneisto lähellä Levin rinteitä ja palveluja. Se on rakennettu vuonna 1998. Huoneiston alakerran pinta-ala on 40m2 ja yläkerran 23m2. Mökissä on makuupaikat kuudelle ihmiselle. Portaiden yläpäässä on lapsiportti.

Alakerran kodikkaassa oleskelutilassa ja tupakeittiössä voit viettää tunnelmallista iltaa takkatulen äärellä. Alakerrassa sijaitsee makuuhuone, jossa on erillisillä runkopatjoilla varustettu parisänky, sekä sauna, peseytymistilat ja erillinen wc.

Yläkerrassa on kaksi kahden sängyn makuuhuonetta sekä wc. Yhdessä makuuhuoneessa on oma televisio. Kätkäläinen C2:n sauna ja kylpyhuone on remontoitu kesällä 2011.

Huoneiston perusvarustukseen kuuluvat takka ja takkapuut, televisio, sähköliesi ja uuni, astianpesukone, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja pieni pakastin, vaatteidenkuivauskaappi, cd-soitin, silitysvälineet, pyykinpesukone, sähkösauna ja autonlämmityspistoke. Lemmikin saa tuoda asuntoon.

pieni mökki-ikoni sammalenvihreällä taustalla

Katso asunnon lisätiedot ja kuvat:
Kätkäläinen C2

Kätkäläinen E4 (40 m2 + 23 m2), 6 henkilöä

Kätkäläinen E4 on viihtyisä, lautaverhoiltu rivitalohuoneisto lähellä Levin rinteitä ja palveluja. Asunto on rakennettu vuonna 1998. Sen alakerran pinta-ala on 40m2 ja yläkerran 23m2. Huoneistossa on makuupaikat kuudelle ihmiselle. Pienten lasten kanssakin asunnossa on huoletonta lomailla, kun portaissa on lapsiportti.

Alakerran kodikkaassa oleskelutilassa ja tupakeittiössä voit viettää tunnelmallista iltaa takkatulen äärellä. Alakerrassa sijaitsee makuuhuone, jossa on parisänky, ja sauna, kylpyhuone sekä erillään oleva wc. Yläkerrassa on kaksi kahden hengen makuuhuonetta.

Yläkerrassa on erillinen wc. Kätkäläinen E4:n sauna, kylpyhuone, alakerran wc ja portaat on remontoitu ja tekstiileitä sekä sänkyjä uusittu vuosina 2010 ja 2011.

Huoneiston perusvarustukseen kuuluvat takka ja takkapuut, kaapeli-tv, sähköliesi ja uuni, astianpesukone, mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja pieni pakastin, kuivauskaappi, cd-soitin, silitysvälineet, pyykinpesukone, sähkösauna ja autonlämmityspistoke. Lemmikin saa tuoda asuntoon.

pieni mökki-ikoni sammalenvihreällä taustalla

Katso asunnon lisätiedot ja kuvat:
Kätkäläinen E4

Kätkäläinen A1, (40 m² + 23 m²), 6 henkilöä

Kätkäläinen A1 on viihtyisä, lautaverhoiltu rivitalon päätyhuoneisto suksibussireitin varrella, lähellä Levin rinteitä ja palveluja. Asunto on rakennettu vuonna 1998. Sen alakerran pinta-ala on 40m2 ja yläkerran 23m2. Siinä on makuupaikat kuudelle hengelle. Huoneistossa on kolme makuuhuonetta, tupakeittiö, olohuone, sauna, kylpyhuone, wc ja parvitila.

Alakerran kodikkaassa oleskelutilassa ja tupakeittiössä voit viettää tunnelmallista iltaa takkatulen äärellä. Alakerran makuuhuoneessa on parisänky. Sauna ja kylpyhuone sekä erillään oleva wc sijaitsevat alakerrassa. Kesällä 2020 huoneistoon on tehty saunaremontti.

Yläkerrassa on yksi kahden hengen makuuhuone ja aulassa kaksi sänkyä ja sohva, jossa voit rentoutua reippaan ulkoilupäivän jälkeen. Asunnossa on huoletonta lomailla pienten lastenkin kanssa, kun portaissa on lapsiportti. Tupakointi asunnossa on ehdottomasti kielletty.

Huoneiston perusvarustukseen kuuluvat takka ja takkapuut, kaapeli-tv, sähköliesi ja uuni, astianpesukone, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi, pieni pakastin, vaatteidenkuivauskaappi, pyykinpesukone, sähkösauna ja autonlämmityspistoke. Lemmikin saa tuoda asuntoon.

pieni mökki-ikoni sammalenvihreällä taustalla

Katso asunnon lisätiedot ja kuvat:
Kätkäläinen A1