CityShoppari

Ammattiliitto Jytyn jäsenenä saat jäsenetuna puhelimeesi ladattavan CityShoppari-sovelluksen. Se tarjoaa monipuolisia etuja esimerkiksi ravintoloissa ja kahviloissa sekä liikunta- ja hyvinvointipalveluissa. Sovellus kulkee aina mukana: missä liikutkin, saat ajankohtaista tietoa eduista suoraan puhelimeesi.

CityShoppari-mobiilisovellus

 • CityShoppari-sovelluksella saat käyttöösi noin 300 yrityksen 1 000 etua. Ne ovat hyödynnettävissäsi jopa 2 000 liikkeessä ympäri Suomea.
 • Sovelluksella saat alennuksia muun muassa monissa ravintoloissa ja kahviloissa ja joissakin hotelleissa, kampaamoissa ja koruliikkeissä. CityShopparia voit hyödyntää myös esimerkiksi kuntosalilla, seikkailupuistossa, kylpylässä tai vaikkapa keilaillessasi kaveriporukalla.
 • Mobiilisovellusta on helppo käyttää: näet kaikki edut kätevästi yhdestä paikasta ja lähelläsi olevat yritykset löydät listattuna niiden etäisyyden mukaan.
 • CityShoppari-sovelluksen voit ladata Google Play, App Store ja Huawei AppGallery
  -sovelluskaupoista.
 • CityShoppari-etu on tarkoitettu vain Jytyn työvoimajäsenille, joten kannatusjäsenet eli eläkeläiset eivät voi ottaa etua käyttöön.

Kirjautumisohjeet:

Ohjeet CityShopparin käyttöönottoon uusille käyttäjille, jotka ovat liittyneet Jytyyn ennen 16.5.2024

 1. Lataa CityShoppari-sovellus sovelluskaupasta ja asenna sovellus puhelimeesi.
 2. Avaa sovellus ja salli sijainti. Sovellus tarvitsee tämän oikeuden toimiakseen oikein ja näyttääkseen sinulle lähinnä olevat edut. Sovellus ei kerää sijaintitietojasi.
 3. Paina oikeasta ylävalikosta lukon kuvaa, josta avautuu rekisteröityminen. Syötä ja lähetä puhelinnumerosi. Saat tekstiviestillä vahvistuskoodin. Syötä se annettuun kenttään ja paina jatka.
 4. Valitse Olen liitto- tai yritysasiakas ja minulla on henkilökohtainen salasana – rekisteröidy tästä.
  Kirjaudu CityShoppariin puhelinnumerollasi ja salasanalla. Se on jäsennumerosi, jonka eteen tulee etuliite JY esim. JY000000. Jäsennumerosi löydät jäsenkortistasi tai Jytyn jäsenen sähköisestä asiointipalvelusta Jässäristä.

Ohjeet CityShopparin käyttöönottoon uusille käyttäjille, jotka ovat liittyneet Jytyyn 16.5.2024 jälkeen

 1. Tilaa CityShopparin kertakäyttöinen salasana tekstiviestillä 24JYTY numerosta 04573960174
 2. Lataa CityShoppari sovelluskaupastasi.
 3. Avaa sovellus ja salli sijainti. Sovellus tarvitsee tämän oikeuden toimiakseen oikein ja näyttääkseen sinulle lähimpänä olevat edut.
 4. Paina lukon kuvaketta oikeasta yläkulmasta ja aloita kirjautuminen.
 5. Syötä puhelinnumerosi kansainvälisessä muodossa (+358…) ilman välilyöntejä ja paina: ”LÄHETÄ”.
 6. Saat tekstiviestillä kuusi (6) numeroisen vahvistuskoodin. Syötä se annettuun kenttään ja paina: ”JATKA”.
 7. Valitse: ”Olen liitto- tai yritysasiakas ja minulla on henkilökohtainen salasana – rekisteröidy tästä.” Paina: ”REKISTERÖIDY”.
 8. Syötä aiemmin tekstiviestillä tilaamasi salasana kenttään.
 9. Täydennä halutessasi tietojasi. Lopuksi paina: ”REKISTERÖIDY”.
 10. CityShoppari-edut ovat nyt käytössäsi!
  HUOM! Mikäli sovellus kirjaa sinut ulos, toimi kuten kohdissa 4 ja 5.

Lisätietoja

Jos sinulla on ongelmia sovelluksen lataamisessa tai käyttöönotossa, ole yhteydessä CityShopparin asiakaspalveluun: p. 020 703 2803 (arkisin klo 8–20) tai palaute@cityshoppari.fi

Tutustu monipuolisiin etuihisi CityShopparin sivuilla.