Työhyvinvointikoulutus

Jyty järjestää kaikille jäsenille suunnattuja työhyvinvointipäiviä viikonloppuisin. Työhyvinvointipäivät tarjoavat mielenkiintoisia luentoja ja aktiviteetteja oman työhyvinvoinnin ja jaksamisen ylläpitämiseen. Työhyvinvointipäiviä järjestetään alueittain, ja niiden järjestämisestä vastaavat liiton aluetoimistot.

Työhyvinvointipäiville hakeutuminen

Jos olet kiinnostunut osallistumaan työhyvinvointipäiville, ota yhteyttä yhdistyksesi koulutusvastaavaan siitä, maksaako yhdistys koulutuspaketin. Saatuasi yhdistykseltä luvan voit ilmoittautua Jässärin kautta.

Yhdistys maksaa koulutuspaketin ja matkakustannukset sopimuksen mukaan (vaihtelee yhdistyksittäin). Jyty suosittelee, että yhdistys maksaa koulutuksen kustannukset kokonaan tai omavastuulla.

Työhyvinvointipäivien hinta on tavallisesti noin 170–220 euroa täysihoidolla kahden hengen huoneessa. Yhden hengen huone lisämaksusta. 

Ilmoittautuminen työhyvinvointipäiville päättyy neljä viikkoa ennen koulutuksen alkua. Ilmoittautuneille lähetetään koulutuskutsu noin kolme viikkoa ennen koulutuksen alkua.

Lue lisää työhyvinvointipäivistä ja niiden ohjelmista:

Lisätietoja työhyvinvointipäivistä alueittain: