Majoitusedut

Lukuisat hotellit ja majoitusliikkeet myöntävät Jytyn jäsenille alennuksia ja etuja. Tee varauksesi suoraan kohteeseen ja mainitse, että olet Jytyn tai sen keskusjärjestö STTK:n jäsen.

GreenStar-hotellit

GreenStar-hotellit tarjoavat STTK:n jäsenille edullisen, kiinteähintaisen majoituksen. Jäsenhinta sisältää yhden yön majoituksen 1–3 henkilölle samassa huoneessa. Aamiainen maksaa lisäksi 10 euroa henkilöä kohden ennakkoon varattuna ja 11 euroa paikan päällä ostettuna.

Majoitushinnat

  • GreenStar Joensuu 75 €/vrk
  • GreenStar Jyväskylä 75 €/vrk
  • GreenStar Lahti 75 €/vrk
  • GreenStar Vaasa 75 €/vrk
  • GreenStar Oulu 75 €/vrk

Tee varaus GreenStar-hotellin sivuilta varauskoodilla STTK. Pidä mukanasi Jytyn jäsenkortti jäsenyytesi tarkistamista varten.

Kämp Collection Hotels

Jytyn jäsenet saavat alennusta majoituksesta, johon sisältyy aamiainen. Päivän joustava hinta on voi vaihdella päivittäin. Hinta määräytyy varaushetkellä, eikä jo vahvistettuun varaukseen tehdä arvonmuutoksia, jos varauksen yksityiskohtiin ei tehdä muutoksia.

Kämp Collection Hotels -ketjuun kuuluvat: Hotel Kämp, Hotel St. George, Hotel Haven, Hotel Lilla Roberts, Hotel Fabian, Klaus K Hotel, GLO Hotel Art, GLO Hotel Kluuvi, GLO Hotel Sello (Espoo) ja GLO Hotel Airport (Helsinki-Vantaan lentoasema).

Voit tehdä Kämp Collection Hotels -verkkosivuilla varauksen kaikkiin ketjun hotelleihin. Varauskoodi on PROLEISURE.

Varaukset voi tehdä myös myyntipalvelun kautta sähköpostitse osoitteessa sales@kampcollectionhotels.com tai soittamalla numeroon 020 770 4705. Muistathan mainita koodin PROLEISURE myös myyntipalvelun kautta tehtävissä varauksissa. Varaukset vahvistetaan voimassaolevalla luottokortilla.

Ikaalinen Spa & Resort

Ikaalinen Spa tarjoaa Ammattiliitto Jytyn jäsenille päärakennuksen huoneissa sekä Loft-rakennuksen Economy-huoneissa -30 % alennuksen päivän hinnasta. Alennuksen saa käyttämällä koodia JYTY varauksen yhteydessä. Tarjous on voimassa 10.6.2024 asti. Tarjous on voimassa vain uusiin varauksiin, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Huone maksetaan varattaessa. Varausta ei voi perua, mutta varaus on mahdollista siirtää toiseen ajankohtaan. Lisävuoteet normaalihinnalla. Huonehinta sisältää majoituksen, aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä pysäköinnin hotellin parkkipaikalla. https://ikaalinenspa.fi/

Santa’s Resort & Spa Hotel Sani (Kalajoki)

Santa’s Resort & Spa Hotel Sani sijaitsee Kalajoen hiekkasärkillä, ainutlaatuisen luonnon ja monien aktiviteettien äärellä. Jytyn jäsenenä majoitut hotellin Superior-huoneessa Standard-huoneen hinnalla.

Tee varaukset soittamalla numeroon 08 469 2500 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kalajoki@santashotels.fi. Mainitse varausta tehdessäsi varaustunnus JYTY.

Sokos Hotellit

Sokos Hotellit tarjoavat ajalla 1.1.–31.5.2023 Jytyn jäsenien vapaa-ajan majoitukseen 15 %:n alennuksen päivän hinnasta. Lista alennuksen tarjoavista hotelleista löytyy Sokos Hotellien tarjoussivuilta, josta näet aina kausittain vaihtuvat tarjoukset.

Sokos Hotellien kattava verkosto tarjoaa loistavat mahdollisuudet niin aktiivi- kuin hemmottelulomankin viettoon: tarjolla on yli 50 hotellia 28 eri paikkakunnalla Suomessa. Lisäksi ketjuun kuuluu Original Sokos Hotel Viru Tallinnassa.

Sokos Hotellien varauskoodi on LIITTOTARJOUS. Jäsenhinta on voimassa vain netin kautta tehdyissä varauksissa. Kun täytät varaukseen tarvittavat tiedot ja kirjoitat varauskoodisi, näet parhaat saatavilla olevat hinnat. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Näytäthän jäsenkorttisi vastaanotossa sisään kirjautuessasi.

Suomen Hostellijärjestö

Jytyn jäsenenä majoitut Suomen Hostellijärjestön yli 40 hostellissa jäsenhinnalla. Saat 10 prosentin alennuksen majoitushinnasta kaikissa verkoston hostelleissa. Alennuksen saat, kun teet varauksen Hostellit.fi sivujen kautta tai suoraan hostelliin. Varaudu todistamaan jäsenyytesi Jytyn voimassa olevalla jäsenkortilla.

Voit myös tilata maksutta Kotimaan hostellikortin, jolla saat 10 % majoitusalennuksen Suomessa verkoston hostelleissa, tietoa edullisista majoitusvaihtoehtoista sekä muita hostellikorttietuja. Tilaa Kotimaan hostellikortti maksutta:

Lisäksi saat Kansainvälisen hostellikortin jäsenhinnalla itsellesi 15 eurolla ja koko perheellesi 29 eurolla. Se oikeuttaa vähintään 10 prosentin majoitusalennukseen noin 3 000 hostellissa lähes 60 maassa, myös Suomessa.

Katso kaikki Suomen Hostellijärjestön jäsenedut.

White Dream Center

White Dream Center on Kolarin Ylläsjärvellä sijaitseva hyvinvointikeskus, joka koostuu kahdesta majoituskokonaisuudesta, luentotilasta, kuntosalista ja suksien huoltotilasta. Jytyn jäsenet saavat 20 %:n alennuksen normaalihinnoista.

Majoituskohteiden esittelyt ja normaalihinnat

1) White Dream A

2) White Dream B

3) Ylläs Outa 1

4) Alppitalo B

Jytyn jäsenet voivat tehdä varauksia ainoastaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@whitedream.fi tai soittamalla numeroon 045 896 9955.

Tutustu myös WhiteDreamCenterin valmennus ja -koulutuspalveluihin.