Ammatillinen koulutus

Opiskele avoimessa ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa jäsenhintaan! Jyty tukee jäsentensä opiskelua ammattikorkeakoulun ja yliopistojen avoimilla opintojaksoilla. Jyty maksaa kurssimaksusta jopa 75 %. Kun opiskelet uutta, asemasi työmarkkinoilla paranee.

Avoimen ammattikorkeakoulun opinnot

Jäsenenä voit opiskella avoimen ammattikorkeakoulun verkko-opintojaksoilla erittäin edullisesti. Valitse sopiva vaihtoehto kymmenien opintojaksojen valikoimasta, Jyty maksaa kurssimaksusta jopa 75 %. Jytyn jäsenille avoimen AMK:n kurssitarjonnan tiedot syksyn opintojaksoista julkaistaan 8.8.2022 campusonline.fi -sivustolta. Tunnistat Jytyn tarjoamat opintojaksot Jytyn logosta. Voit hakea tukea enintään kahdelle kurssille kerrallaan. Paikat täytetään ilmoittautumijärjestyksessä. Näin pystymme tarjoamaan edullista koulutusta mahdollisimman monelle jäsenellemme.

Työttömät ja lomautetut voivat opiskella osan kursseista ilmaiseksi. Suoritettuasi hyväksytysti verkko-opintojakson säilytä kuitti ja täytä AMK-koulutus tukihakemus alla olevasta linkistä. Hyvitämme liiton palautuksen tilillesi. AMK-koulutuksen tukihakemus

Jos sinulla on kysyttävää opintojaksoille osallistumisesta, ole yhteydessä koulutuksen järjestävään ammattikorkeakouluun. Yhteystiedot löydät kurssikuvauksesta. Kaikkien ammattikorkeakoulujen tiedot on koottu campusonline.fi-sivulle. Lisätietoja kurssimaksun palautuksesta saat kehitysjohtaja Mika Periaholta (yhteystiedot alla).

Lue lisää opintojaksoista: campusonline.fi

Avoimen yliopiston opinnot

Jäsenenä voit opiskella avoimen yliopiston opintojaksoja edullisesti jäsenhintaan. Jyty tarjoaa avoimen yliopiston opintoja yhteistyössä Aktiivi-Instituutin ja Helsingin aikuisopiston kanssa. Jyty tukee jäsentensä opiskelua avoimessa yliopistossa maksamalla 75 % Aktiivi-Instituutin ja Helsingin aikuisopiston opintomaksusta. Yliopistot perivät lisäksi oman rekisteröitymismaksun, joka ei kuulu tuen piiriin. Jäsenetu on voimassa syksyllä 2022 alkaviin opintoihin, joista osa voi jatkua kevätkaudella 2023. Jäsenhintaisia paikkoja on rajoitetusti.

Opinnot sopivat ammattitaidon ylläpitämiseen, uuden uran alkuun, eri tieteenaloista kiinnostuneille sekä oppimisen iloksi. Avoimessa yliopistossa opiskelu antaa mahdollisuuden yliopisto-opintoihin ilman ikärajaa ja pohjakoulutusvaatimuksia. Opinnot suunnitellaan siten, että ne on mahdollista suorittaa työn ohessa verkossa opiskellen. Voit valita myös yksittäisiä opintojaksoja. Tutustu jäsenhintaisiin opintoihin ja ilmoittautumisohjeisiin Helsingin aikuisopiston nettisivuilla.

Lue lisää opintojaksoista: helao.fi/jyty/

Opintoneuvontaa antaa koulutuspäällikkö Marita Parkkonen, marita.parkkonen@helao.fi tai 050 477 3866.
Apua ilmoittautumiseen tai lisätietoja saat Helsingin aikuisopiston toimistosta, toimisto@helao.fi tai 09 41 500 300.

Lisätietoja ammatillisista koulutuksista Jytyssä: