Ohjeita palkanlaskijalle

Ammattiliitto Jytyn jäsenmaksut peritään kaikilta Jytyn jäseniltä ennakonpidätyksen alaisesta palkasta, joka sisältää luontoisedut, työaikakorvaukset, lomarahan ja lomakorvauksen.

Jytyssä on käytössä yhdistysnumerot 021-766 ja vain yksi liittotunnus 651.

Perityt jäsenmaksut tilitetään Jytyn jäsenmaksutilille FI07 1555 3000 1003 22 kuukausittain aina seuraavan kuukauden 15. päivään mennessä.

Yhdistysten jäsenmaksuprosentit löytyvät oheisesta tiedostosta alta.

Jäsenmaksuselvitykset

Jäsenmaksuselvityksissä käytetään vain liittotunnusta 651 (yhdistykset 021–766).

Jäsenkohtaiset selvitykset perityistä jäsenmaksuista pyydämme lähettämään kuukausittain tai neljännesvuosittain.

Suosittelemme, että luottamuksellista tietoa sisältävät sähköpostiviestit lähetetään tästä linkistä Turvapostilla. 

Jäsenmaksuselvitysten toimittaminen Selvitys+ -palvelulla

Jytyn ay-jäsenmaksuselvitykset liittonumerolla 651 voi toimittaa Futunion ilmaisella Selvitys+ -palvelulla. Palvelun käyttäminen edellyttää vain rekisteröitymistä yrityksen y-tunnuksella ja omalla sähköpostiosoitteella, jonka jälkeen jäsenmaksuselvitykset voi ilmoittaa tietoturvallisesti suojatulla yhteydellä. Rekisteröityminen on ilmaista eikä velvoita mihinkään. Samalla y-tunnuksella voi olla yrityksessä useita käyttäjiä.

Jäsenmaksuselvitykset voi ladata palveluun valmiina konekielisinä selvitystiedostoina tai manuaalisesta tallentamalla. Selvitysaineistot lähtevät automaattisesti eteenpäin aikaisintaan tunnin kuluttua niiden tallentamisesta. Kun käyttää Selvitys+ -palvelua, erillisiä selvityksiä ei tarvitse toimittaa Jytyyn.

Selvitys+ -palvelu löytyy osoitteesta: www.selvitysplus.fi

Lisätietoja palvelusta saa Futunion asiantuntijoilta, selvityspalvelu@futunio.fi, p. 09 7771 9745.

Toivomme, että lähetätte jäsenmaksujen selvitystiedot ensisijaisesti sähköisessä muodossa. Jos toimitatte selvitystiedot paperilistauksena, lähettäkää ne sähköpostilla: jasenmaksut@jytyliitto.fi tai osoitteella: Jyty ry / Jäsenmaksut, Elimäenkatu 5, 00510 Helsinki.