Jäsenkortti

Ammattiliitto Jytyn jäsenenä saat jäsenkortin, joka toimii myös vakuutuskorttinasi vakuutusyhtiö Ifissä. Lisäksi saat kortilla erilaisia etuja ja alennuksia. Voit valita joko mobiilijäsenkortin tai muovisen jäsenkortin – saat samat edut molemmilla.

Jäsenkortilla saat erilaisia alennuksia esimerkiksi majoituksesta ja laivamatkoista. Katso kaikki Jytyn jäsenkortilla saatavat edut ja alennukset vapaa-ajan jäsenedut -sivulta. Saat jäsenedut sekä mobiilijäsenkortilla että muovisella jäsenkortilla. Jäsenyyden ja jäsenmaksutietojen pitää olla ajan tasalla, jotta kortti ja jäsenedut ovat voimassa.

Lataa Jytyn mobiilijäsenkortti!

jäsenkortti mobiilikortti
jäsenkortti mobiilikortti
jäsenkortti mobiilikortti

Ammattiliitto Jyty on ottanut työvoimajäsenille käyttöön mobiilijäsenkortin, joka toimii älypuhelimeen ladattavassa mobiilisovelluksessa. Mobiilijäsenkortti on käytössä muovisen jäsenkortin rinnalla. Mobiilijäsenkortilla saat samat edut ja alennukset kuin muovisella jäsenkortilla. Mobiilijäsenkortti toimii vakuutuskorttinasi vakuutusyhtiö Ifissä. Korttiin on merkitty vakuutuksen numero ja tiedot. Mobiilisovellukseen on linkitetty lisäksi Jytyn jäsenetuja ja ajankohtaisia asioita.

Kuinka mobiilijäsenkortti otetaan käyttöön?

Sovellus ladataan App Storen tai Google Playn sovelluskaupasta, mutta sen voi aktivoida käyttöön vain tekstiviestillä lähetettävän linkin kautta. Älä siis yritä ladata mobiilijäsenkorttia sovelluskaupasta ennen kuin olet saanut aktivointitekstiviestin, jonka lähettäjänä on MagMa.​

Jos haluat mobiilijäsenkortin toiseen puhelinnumeroon, kuin mihin sen sait, toimi seuraavasti: kirjaudu Jytyn sähköisistä asiointipalveluista Jässäriin, valitse Jäsentiedot > Henkilötiedot > muokkaa puhelinnumerotietojasi siten, että ruksaat Jäsenposti-ruudun sen puhelinnumeron kohdalla, johon haluat mobiilijäsenkortin tilata. Tämän jälkeen mene Tilaus-osioon ja tilaa itsellesi mobiilijäsenkortti. Järjestelmä näyttää sinulle vielä puhelinnumeron, johon olet korttia tilaamassa.

Lue myös usein kysytyt kysymykset MagMa-sovelluksesta.

Muovinen jäsenkortti

Jos valitset muovisen jäsenkortin, se postitetaan sinulle kotiin. Jäsenkortin etusivulle on merkitty jäsenen nimi, jäsennumero ja yhdistys. Jäsenkortin takasivu toimii vakuutuskorttinasi vakuutusyhtiö Ifissä. Korttiin on merkitty vakuutuksen numero ja tiedot.

Samat tiedot ja edut löytyvät myös mobiilijäsenkortista, joten voit valita käyttöösi kumman tahansa.

Uuden jäsenkortin tilaaminen

Voit tilata uuden jäsenkortin kirjautumalla jäsenten sähköiseen asiointipalveluun Jässäriin. Kohdassa ”Tilaukset” voit valita tilaatko itsellesi mobiilijäsenkortin vai muovisen jäsenkortin.

Mobiilijäsenkortista saat aina tekstiviestin. Klikkaa viestissä olevaa linkkiä aktivoidaksesi kortin. Ensimmäisellä kerralla sinun tulee ladata sovellus sovelluskaupastasi ja rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Luo itsellesi tunnus ja salasana. Sen jälkeen voit kirjautua sovellukseen luomillasi tunnuksilla.

Toimitamme mobiilikortteja kerran viikossa, joten et saa sitä välittömästi puhelimeesi. Muoviset jäsenkortit toimitetaan kerran kuukaudessa.

Lisätietoja:

Lisätietoja voit kysyä Jytyn jäsenrekisteristä: jasenrekisteri@jytyliitto.fi, 020 789 3720 (ma–ti klo 9–11, to–pe 9–11)