Pankkiasiat

Ammattiliitto Jytyn jäsenenä saat pankkietuja Nordeasta ja OP:sta. Nordea Järjestöpankki tarjoaa palveluita myös Jytyn jäsenyhdistyksille.

Nordea

Nordean kanssa sovittu yhteistyösopimus koskee työtaisteluluottoja.

Voit hakea palkankeskeytysluottoa, jos palkanmaksusi keskeytyy lakon, työsulun tai lomautuksen takia. Luoton tarkoituksena on paikata ansionmenetystä ja toimia lomautuslainana. Luottoa voi saada vähintään 2 000 euroa ja enintään kahden kuukauden bruttotulojen verran.

Ota selvää, onko oma yhdistyksesi solminut paikallisten konttoreiden kanssa omia sopimuksia.

Lisätiedot

Nordean palveluista ja paikkakuntakohtaisista jäseneduista saat tietoja pankin konttoreista.

Voit myös soittaa asiakaspalveluun p. 0200 3000 (pvm) ma–pe klo 8–20.

Tutustu etuihin Nordean sivuilla.

Nordea Järjestöpankin palvelut yhdistyksille

Jytyn jäsenyhdistykset saavat käyttöönsä kaikki Nordean palvelut yhdestä paikasta, Nordea Järjestöpankista. Tunnemme järjestöjen monimuotoiset tarpeet ja toiminnan luonteen. Autamme yhdistyksiä löytämään sujuvat pankkipalvelut ja neuvomme päätöksenteon yksityiskohdissa.

Nordea Järjestöpankki tarjoaa yhdistyksille:

  • Yhteyshenkilön, joka suunnittelee yhdistyksen tarpeisiin soveltuvan palvelukokonaisuuden. Hän valitsee laajasta verkostostamme ne asiantuntijat, joita tarvitaan parhaiden ratkaisujen löytämiseksi.
  • Monipuolisia työvälineitä yhdistyksen maksuliikenteen hoitoon. Järjestöpankin maksuliikenneasiantuntijat auttavat löytämään jokaiselle yhdistykselle parhaiten toimivan ratkaisun.
  • Monipuolisia, järjestön toimintaan soveltuvia korttiratkaisuja, jotka helpottavat päivittäistä työtä ja tukevat taloushallintoa. Järjestön matkakuluista ja pienhankinnoista kertyy kuukausittain lukuisia laskuja, jotka pitää tarkistaa ja maksaa.
  • Järjestöpankin asiantuntijaverkoston, joka auttaa kassavarojen hallinnassa, sijoittamisessa ja varallisuuden hoidossa. Räätälöimme myös sijoituskoulutusta asiakkainamme olevien järjestöjen hallituksille.
  • Rahoitus kannattaa suunnitella huolellisesti ja ajoissa. Oikein valittu luottomuoto, luottoaika ja viitekorko säästävät kustannuksia. Järjestöjen luottoasioiden hoito on Järjestöpankin yhteyshenkilölle tuttua, joten hän pystyy neuvomaan siinä yhdistyksiä.

OP

Kun keskität omat ja perheesi pankki- ja vakuutusasiat OP:lle, saat omistaja-asiakkaana useita etuja ja järjestät asioittesi hoidon helpoksi ja luotettavaksi. 

Jyty suosittelee, että käännyt oman Osuuspankkisi puoleen, jos haluat nykyisiin lainoihisi esimerkiksi lyhennysvapaata palkankeskeytyksen vuoksi. Tarvittaessa pankki myöntää rahoitusta asiakkailleen.

Tutustu etuihin OP:n nettisivuilla.