Avoimet työpaikat

Ammattiliitto Jyty ry on kunnissa, kuntayhtymissä, seurakunnissa ja yksityisellä sektorilla työskentelevien edunvalvontaa hoitava keskikokoinen ammattiliitto, joka on STTK:n jäsen.

Etsimme edunvalvontaosastollemme Helsinkiin

työmarkkina-asiamiestä/työmarkkinajuristia

vuorotteluvapaan sijaisuuteen ajalle 3.4.2023 – 29.9.2023.

Tehtäviin kuuluvat muun muassa työehtosopimusneuvottelut, jäsentemme työsuhdeneuvonta ja kouluttaminen. Tehtävien tarkempaan sisältöön vaikuttavat henkilön osaaminen ja kokemus.

Hakijoilta toivomme soveltuvan tutkinnon ohella työlainsäädännön ja työmarkkinatoiminnan tuntemusta.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän sekä mukavan työyhteisön ja hyvät työsuhteen ehdot, jotka ovat Jytyssä noudatettavan työehtosopimuksen mukaiset.

Ammattiliitto Jyty korostaa toiminnassaan tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostaa monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivommekin hakijoiksi eri-ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi tulee palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on

  • ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
  • alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai
  • vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Tiedusteluihin vastaa edunvalvontajohtaja Jukka Maarianvaara, puh. 040 968 0538, jukka.maarianvaara@jytyliitto.fi. Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan Saara Hyttiselle, saara.hyttinen@jytyliitto.fi viimeistään torstaina 9.2.2023.

Lisätietoja Jytystä: www.jytyliitto.fi