Jaana Parkkola Jytyn viestintäjohtajaksi

Filosofian maisteri Jaana Parkkola aloittaa Ammattiliitto Jytyn viestintäjohtajana 1.9.2022. Parkkola on kokenut yhteiskunnallisen viestinnän ja viestinnän strategisen suunnittelun ammattilainen. Jytyyn Parkkola siirtyy bränditoimisto SEKistä, jossa hän on toiminut vanhempana viestintäkonsulttina ja projektipäällikkönä.

– Työelämä uudistuu vauhdilla, ja Jytyn jäsenet ovat tämän muutoksen keskiössä, nimenomaan tekijöinä. Heillä on paljon näkemystä ja tietoa siitä, miten suomalaista työelämää pitäisi kehittää. Tätä vuoropuhelua haluan olla kehittämässä ja rakentamassa suomalaista työelämää entistä kestävämmäksi. On hienoa päästä Jytyn osaavaan joukkoon, Parkkola sanoo.

SEKissä Parkkola on vastannut viestinnän strategisista kehityshankkeista ja kampanjoista sekä yksityisen, julkisen että järjestösektorin asiakkaille. Lisäksi hän on vetänyt pitkäkestoisia sisällöntuotantoprojekteja, vastannut mediayhteyksistä ja toteuttanut vaativia valmennuskokonaisuuksia. Parkkolalla on myös ay-viestinnän taustaa: hän on työskennellyt aiemmin keskusjärjestö Akavassa ja sen jäsenliitossa Akavan Erityisaloissa.

– Olen erittäin iloinen saadessamme Jaana Parkkolan johtamaan ja uudistamaan liittomme viestintää. Valintaan vaikuttivat erityisesti hänen strateginen ja energinen otteensa sekä monipuolinen viestintäalan ja eri sektoreiden kokemus. Vaikuttamistyömme tarvitsee vahvaa viestintää ja uskon, että Jaanan osaamisen ja verkostojen myötä Jytyn yhteiskunnallisen vaikuttavuus vahvistuu entisestään.

Lisätietoja:

Viestintäjohtaja (1.9. alkaen) Jaana Parkkola, p. 040 571 0119

Puheenjohtaja Jonna Voima, p. 050 591 2341