Vaikutetaan yhdessä!

Työntekijän oikeudet ja nykyiset työehdot eivät ole mikään itsestäänselvyys. Esimerkiksi 40-tuntinen ja viisipäiväinen työviikko ovat ammattiliittojen neuvottelemia.

Nykyinen hallitus aikoo heikentää työntekijöiden asemaa sekä lisätä entisestään nais- ja miesvaltaisten alojen palkkaepätasa-arvoa. Työttömyystukea ja muita tukia leikataan, ja määräaikaisten tilannetta huononnetaan.

Liittojen työtä todella tarvitaan.

Asiat ovat usein monimutkaisia, mutta Ammattiliitto Jytyn jäsenenä voit saada aikaan muutoksen yhdessä hyvien tyyppien kanssa. Opit samalla myös yhteiskunnallista vaikuttamista. Ammattiliittoon kuulumisesta on todella paljon myös muuta hyötyä. Lue lisää jäseneduistamme alta.

Tule Jytyyn, vaikutetaan yhdessä!

Mitä jäsenyys maksaa?

Ammattiliitto Jytyn jäsenmaksu työssä oleville on 1,32 % kaikesta ennakonpidätyksen alaisesta palkasta. Poikkeuksena on 4 yhdistystä, joiden jäsenmaksu on 1,40 %. Jos et ole palkkatyössä tai jäät ilman palkkaa, maksat jäsenmaksua vain 7 € kuukaudessa. Työttömyyskassan etuudesta peritään prosentuaalinen jäsenmaksu, joka sisältää liiton ja työttömyyskassan osuuden. Jäsenmaksun voi vähentää verotuksessa. Kuukausittaisella jäsenmaksulla varmistat, että tukenasi on kaikissa työelämän ongelmatilanteissa vahva liitto, jolta kysyä neuvoa ja saada lainopillista apua. Työelämän etujen lisäksi saat monipuolisia vapaa-ajan jäsenetuja. Lue lisää jäsenmaksusta.

Opiskelijajäsenyys on maksuton

Ammattiliitto Jytyyn ensimmäistä kertaa liittyvän päätoimisen tutkinto-opiskelijan jäsenyys on maksuton. Myös lukiossa opiskeleva voi liittyä Jytyn opiskelijajäseneksi. Lue lisää opiskelijajäsenyydestä.

Liity Jytyn jäseneksi:

Lisätietoja jäseneksi liittymisessä: Tietoa liittymisestä

Jos tarvitset lisätietoja Jytyn jäsenyydestä tai sinulla on ongelmia sähköisessä liittymisessä, ota yhteyttä Jytyn jäsenpalveluihin: Jäsenpalvelut