Ammattiliitto Jyty on Helsinki Priden yhteisökumppani

Jyty toimii ammattiliittona yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon puolestapuhujana työelämässä. Osana yhdenvertaisuus- ja tasa-arvotyötä Jyty on hakenut ja päässyt Helsinki Pride -tapahtuman yhteisökumppaniksi.

– Ammattiliitoilla on pitkä ja merkittävä historia yhdenvertaisuuden edistäjänä ja rakentajana. Tätä työtä meidän on jatkettava ihan joka päivä työelämän arjessa. Yhdenvertaisuus saavutetaan vain tekemällä, korostaa Jytyn järjestöjohtaja Eveliina Reponen.

– Hyvän tarkoittaminen ei riitä muuttamaan työelämäämme yhdenvertaisemmaksi, vaan tarvitaan aktiivisia tekijöitä eli meitä ammattiliittoja, luottamusmiehiä ja ihan jokaista toimijaa työpaikoilla, Reponen jatkaa.

Pride-kuukautta juhlitaan koko kesäkuu. Helsinki Pride -viikkoa vietetään 24.–30.6.2024, ja kulkue ja puistojuhla toteutuvat Pride-viikon lauantaina 29.6.2024.

Asiasanat: