PHT:n hyvinvointikurssit talvilomaviikoille haettavissa

​Haku PHT:n vuoden 2023 talvilomaviikoilla järjestettäville perhekursseille ja tammi-huhtikuussa alkaville aikuisten kurssikokonaisuuksille on nyt käynnissä! Tarjolla on useita kursseja ympäri Suomen sijaitsevissa liikunnallisissa ja luonnonläheisissä kurssikohteissa.

PHT:n hyvinvointikurssit aikuisille ja lapsiperheille tarjoavat tukea työssä ja arjessa jaksamiseen. Ainutlaatuiset kurssikonseptit ja tutkitusti toimivat ohjausmenetelmät ovat apunasi, kun kaipaat tilaisuutta hengähtää kuormittavasta arjesta, löytää toimivia keinoja omaan tai perheesi hyvinvointiin sekä saada ammattilaisten tukea elintapa-asioihin. Ja mikä parasta, saat kaiken tämän erittäin edulliseen omavastuuhintaan!

Aikuisten hyvinvointikurssit

Ainutlaatuisella, kolmiosaisella kurssikokonaisuudella saat uutta näkökulmaa hyvinvointiin, tukea jaksamiseen ja tutkitusti toimivat työkalut onnistuneeseen elintapamuutokseen. Sisältää ohjelman, täysihoidon sekä majoituksen yhden hengen huoneessa.

Hae aikuisten kursseille

Perheiden hyvinvointikurssit

Perheiden hyvinvointikursseilla tarjoamme tukea koko perheen jaksamiseen, ideoita aktiiviseen arkeen sekä aikaa yhdessäololle. Sisältää ohjauksen, monipuolisen ohjelman, perhemajoituksen sekä viisi päivittäistä ateriaa.

Hae perhekursseille

Lue lisää: www.pht.fi