Jytyn villasukkakilpailun voittajaksi Barbro Lindroos – nappaa ohje Jyty-sukkiin!

villasukat nilkkasukat

Jyty järjesti osana energiansäästökampanjaansa villasukkakilpailun. Useiden ehdokkaiden joukosta voittajaksi äänestettiin lyhyt nilkkasukkamalli.

Ammattiliitto Jytyn villasukkakilpailun voittajaksi ja neuloosimestariksi äänestettiin sipoolainen Barbro Lindroos. Kilpailuun saatiin useita ihastuttavia kilpailutöitä, joiden joukosta raati valitsi kolme finalistia. Jytyn Facebook-sivulla pidetyn äänestyksen jälkeen voittajaksi kohosi Lindroosin lyhyet nilkkavillasukat.

– Kun päivät pitenevät ja kevät jo melkein kolkuttaa ovella, lähdin suunnittelemaan lyhyttä nilkkasukkamallia. Kevyet sukat ovat neulottu Novitan Nalle-langasta, 3 mm puikoilla. Jyty-logo on tehty silmukoimalla jälkikäteen. Tällä tavalla sukasta tuli ohut ja kevyt, kun sisäpuolella ei kulje turhia langanjuoksuja, jotka luonnollisesti tulevat kirjoneuleissa, Lindroos kertoo.

”Runsasoireinen neuloosi”

Lindroos kertoo aloittaneensa neulomisen uudestaan nelisen vuotta sitten ja kärsineensä siitä lähtien runsasoireisesta ”neuloosista”. Hän neuloo melkein päivittäin ja ympäri vuoden, jopa kovimmissa helteissä.

– Mukavampaa tekemistä kuin rannalla neulomista kauniina kesäpäivänä tuskin on. Kotona neulon samalla kun katson jotain hyvää sarjaa telkkarista tai kuuntelen äänikirjaa. Neulon myös matkoilla; lentokoneessa, bussissa, junassa, laivalla tai autossa, kun ei itse tarvitse ajaa, Lindroos kuvailee.

Villasukkakilpailun voittaja palkitaan 80 euron arvoisella S-ryhmän lahjakortilla ja neuloosikunnialla. Lisäksi kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 30 euron arvoinen S-ryhmän lahjakortti. Jyty kiittää lämpimästi kaikkia kilpailuun ja äänestykseen osallistuneita.

Ohje Jyty-sukkiin

Jyty-villasukat olivat Barbro Lindroosin ensimmäinen itse suunniteltu neuleohje. Nappaa tästä ohje kevään hittisukkiin!