Jyty lahjoitti Hyvä joulumieli -keräykseen

Ammattiliitto Jyty lahjoitti Hyvä Joulumieli -keräykseen kunkin liittovaltuuston jäsenen (37) ja liittohallituksen jäsenen (12) sekä jokaisen työntekijän (56) osalta 50 euroa, eli yhteensä 5250 euroa.

Hyvä Joulumieli -keräys on Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Suomen Punaisen Ristin yhdessä Ylen kanssa toteuttama keräys kotimaan vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi. Keräyksellä hankitaan vähävaraisille lapsiperheille ruokalahjakortteja, joilla he voivat ostaa ruokaa joulupöytään.

Hyvä Joulumieli -keräys järjestetään vuonna 2021 jo 25. kerran. Keräys alkaa 19. marraskuuta 2021 ja jatkuu jouluaattoon asti.  Keräykseen voi lahjoittaa koko vuoden aikana. Tämän vuoden keräystavoite on 2,5 miljoona euroa, jonka avulla jaetaan 70 euron arvoisia lahjakortteja 36 000 perheelle.

Hyvä Joulumieli -lahjakortit jaetaan Suomessa asuville lapsiperheille, joilla on vaikea tilanne esimerkiksi työttömyyden, sairauden, ylivelkaantumisen, perheen pienituloisuuden tai jonkin muun kriisitilanteen vuoksi.

Lahjakorttia ei voi erikseen hakea. Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Suomen Punaisen Ristin paikallisyhdistykset ja osastot etsivät apua tarvitsevat perheet yhteistyössä muun muassa paikallisen neuvolan, sosiaalitoimiston tai seurakunnan kanssa.

Lue lisää Hyvä Joulumieli -keräyksestä:

https://hyvajoulumieli.fi/