Hyödynnä monipuoliset jäsenetusi kesällä

Kolme ihmistä juoksee nurmikolla.

Jytyläisille on tarjolla monipuolisia vapaa-ajan jäsenetuja kesälomalle, kuten alennuksia majoituksesta ja laivamatkoista sekä CityShoppari-sovellus. Edulliset Jytyn loma-asunnot sopivat myös aktiiviselle kesämatkailijalle. Turvaa lomallesi antaa liiton kattava tapaturma- ja matkustajavakuutus sekä muut vakuutusedut.

CityShoppari-sovellus kulkee mukanasi

Jäsenetuna saat puhelimeesi ladattavan CityShoppari-sovelluksen, jonka avulla saat erilaisia alennuksia ja etuja. Tarjolla on yli 1 000 etua, 300 yritystä ja 2 000 toimipistettä. Saat etuja mm. hotelleihin, kylpylöihin, laivamatkoihin, ravintoloihin ja kahviloihin.

Katso ohjeet CityShopparin lataamiseen ja käyttöönottoon puhelimessasi. Edut löytyvät sovelluksesta ja nettisivuilta cityshoppari.fi.

Majoitusetuja kesälle

Hotellit, hostellit ja muut majoituskohteet tarjoavat Jytyn jäsenille alennuksia. Majoitusedut saat näyttämällä Jytyn jäsenkorttia ja ilmoittamalla varauksen yhteydessä Jytyn alennuskoodin.

Jäsenkortti on myös todistus jäsenyydestä Suomen Hostellijärjestössä, jonka majoituksista saat 10 %:n alennuksen. Tarkista kaikki voimassa olevat majoitusedut.

Alennuksia laivamatkoista Ruotsiin ja Viroon

Laivayhtiöt tarjoavat Jytyn jäsenille alennuksia ja jäsenkorttietuja vapaa-ajan reitti- ja risteilymatkoista Ruotsiin ja Viroon. Jäsenetuja jytyläisille tarjoavat Eckerö Line, Tallink Silja, Viking Line ja Wasaline. Tarkista ja hyödynnä laivaedut Jytyn nettisivuilta.

Jytyn loma-asunnot edullisesti kesällä

Jytyn jäsenenä voit vuokrata jäsenetuhintaisia lomahuoneistoja ympäri vuoden Leviltä, Rukalta ja Tahkolta. Kesäkaudella loma-asuntoja vuokrataan edulliseen hintaan. Nauti Suomen upeasta luonnosta ja lomakohteiden monipuolisista liikuntamahdollisuuksista. Tahkon lomahuoneistot sisältävät kesällä Tahko Golf Clubin Business Golf-kortin, jolla saat itsellesi yhden ilmaisen kierroksen päivässä. Lisäksi kolme seuralaistasi saa lipun alennettuun hintaan.

Lomahuoneistoja vuokrataan yleensä viikoksi. Loma-asunnot ovat täysin varusteltuja, niissä on sauna ja ne on mitoitettu tavallisesti 6 henkilölle. Tutustu Jytyn loma-asuntoihimme.

Tapaturma- ja matkustajavakuutus turvanasi

Jytyn jäsenenä sinulla on kattava vapaa-ajan vakuutusturva vakuutusyhtiö Ifissä. Tapaturmavakuutuksesta korvataan vapaa-aikana sattuneita tapaturmia, ja matkustajavakuutuksesta koti- tai ulkomaanmatkan aikana sattuneita sairauden tai tapaturman aiheuttamia kuluja. Matkustajaturvasta korvataan myös matkan peruuntumis- ja keskeytyskuluja sekä matkalta myöhästymisen aiheuttamia kuluja.

Vakuutetun mukana samalla matkalla matkustavat alle 20-vuotiaat lapset ja lapsenlapset sisältyvät vakuutukseen. Liiton jäsenkortti toimii vakuutuskorttinasi, jossa on vakuutuksen numero ja tiedot. Vakuutusehdot löytyvät osoitteesta if.fi/jyty.

Henkivakuutus itsellesi sekä tapaturmavakuutus lapsillesi

Tiesitkö, että Jytyn jäsenenä saat Kalevan henkivakuutuksen yli puolet normaalihintoja halvemmalla? Henkivakuutus korvaa sekä sairaudesta että tapaturmasta johtuvan kuoleman.

Voit ottaa lapsillesin myös todella edullisen tapaturmavakuutuspaketin – jopa alle 4 eurolla kuukaudessa. Vakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa ja ilman omavastuuta sekä kattaa mm. kilpaurheilun 18-vuotiaaksi asti.

Jäsenenä saat edut käyttöösi jäsenkortilla

● Saat Jytyn vapaa-ajan jäsenedut ja alennukset käyttöösi jäsenkortilla, jolla myös todistat Jytyn jäsenyyden.
● Jäsenkortti toimii lisäksi vakuutuskorttinasi vakuutusyhtiö Ifissä.
● Saat samat jäsenedut puhelimeesi ladattavalla mobiilijäsenkortilla tai perinteisellä muovisella jäsenkortilla.