Muut vakuutusedut

Jytyn jäsenenä sinulla on mahdollisuus laajentaa vakuutusturvaasi hankkimalla edullinen henkivakuutus sekä koko perheen tapaturmavakuutus Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kalevan kautta.

Kalevan vakuutukset saat nopeasti ja kätevästi kalevavakuutus.fi-verkkokaupasta. Saat ne voimaan heti.

Henkivakuutus

Saat henkivakuutuksen pysyvästi edulliseen jäsenetuhintaan. Henkivakuutus korvaa sekä sairaudesta että tapaturmasta johtuvan kuoleman. Hyödynnä jäsenetu ja laajenna perheesi vakuutusturvaa!

Jytyn jäsenenä voit hankkia merkittävästi edullisimman henkivakuutuksen 59,7 % normaalihintoja edullisemmin. Etua jo hyödyntäneet jytyläiset säästävät keskimäärin noin 368 euroa vuosittain.

Henkivakuutus turvaa perheesi taloushuolilta, jos sinulle sattuisi pahin. Vakuutuksen voit hankkia joko vain itsellesi tai vieläkin edullisempana pariturvana itsellesi ja puolisollesi. Pariturvassa riittää, että toinen vakuutetuista on Jytyn jäsen.

Tunnista tapaturmavakuutuksen ja henkivakuutuksen erot.

Lasket henkivakuutuksesi hinnan näppärästi alla olevalla laskurilla tai osoitteessa kalevavakuutus.fi.
Laskurissa voit helposti vertailla yksilöturvien ja pariturvan hintaeroja.

Testaa tarvitsetko henkivakuutuksen.

Tapaturmavakuutus koko perheelle

Vakuutusedut koskevat koko perhettä. Sinä ja puolisosi voitte räätälöitä juuri teidän tarpeisiinne kattavat ja edulliset tapaturmavakuutukset.

Voit ottaa myös lapsillesi todella edullisen tapaturmavakuutuspaketin – jopa alle 4 eurolla kuukaudessa. Vakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa ja ilman omavastuuta sekä kattaa mm. kilpaurheilun 18-vuotiaaksi asti.

Uusiin vakuutuksiin saat lisäetuna jokaiselle vakuutetulle myönnettävä Selviytymisturvan kuolintapauksen varalle. Vuonna 2022 edun arvo on 2 000 euroa.

Vakuutusten myöntäjäyhtiö on yhteistyökumppanimme Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva, jonka asiakas- ja korvauspalvelusta vastaa If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike.