Hyödynnä Jytyn jäsenedut talvilomalla

Jyty tarjoaa jäsenilleen monipuolisia vapaa-ajan jäsenetuja talvilomalla. Voit hyödyntää esimerkiksi Jytyn loma-asuntoja hiihtokeskuksissa, Cityshoppari-sovellusta sekä alennuksia majoituksista ja laivamatkoista.

Kannattaa tutustua myös tuettuihin lomiin, joita järjestää PHT ja Hyvinvointilomat. Talvilomallesi turvaa antaa kattava Jytyn tapaturma- ja matkustajavakuutus.

Jytyn loma-asunnot Tahkolla, Levillä ja Rukalla

Jytyn jäsenenä voit vuokrata viihtyisiä, jäsenetuhintaisia lomahuoneistoja ympäri vuoden Leviltä, Rukalta ja Tahkolta. Nauti Suomen upeasta luonnosta ja lomakohteiden monipuolisista liikuntamahdollisuuksista. Lomahuoneistoja vuokrataan yleensä viikoksi. Huoneiston vuokrahinta sisältää talvikaudella kaksi hissilippua, joiden arvo on noin 400 euroa viikko. Loma-asunnot ovat täysin varusteltuja, niissä on sauna, ja ne on mitoitettu tavallisesti 6 henkilölle.

Tutustu Jytyn loma-asuntoihin.

Cityshopparilla saat yli tuhat etua

Jytyn jäsenetuna saat puhelimeesi ladattavan CityShoppari-sovelluksen, joka kulkee aina mukana, missä liikutkin. Mukana on yli 1000 etua, 300 yritystä ja 2000 toimipistettä, joista saat alennusta. Saat etuja mm. hotelleihin, kylpylöihin, laivamatkoihin, ravintoloihin ja kahviloihin. Katso ohjeet CityShoppari-sovelluksen lataamiseen ja käyttöönottoon Jytyn nettisivuilta.

Lue lisää CityShopparista. Edut löytyvät sovelluksesta ja osoitteesta cityshoppari.fi.

Majoitusetuja ympäri Suomen

Hotellit, hostellit ja muut majoituskohteet tarjoavat Jytyn jäsenille alennuksia. Majoitusedut saat näyttämällä Jytyn jäsenkorttia ja ilmoittamalla varauksen yhteydessä Jytyn alennuskoodin. Jäsenkortti on myös todistus jäsenyydestä Suomen hostellijärjestössä, jonka majoituksista saat 10 % alennuksen.

Tarkista kaikki voimassa olevat majoitusedut.

Alennuksia laivamatkoista Ruotsiin ja Viroon

Laivayhtiöt tarjoavat Jytyn jäsenille alennuksia ja jäsenkorttietuja vapaa-ajan reitti- ja risteilymatkoille Ruotsiin ja Viroon. Jäsenetuja jytyläisille tarjoavat Eckerö Line, Tallink Silja, Viking Line ja Wasaline.

Tarkista ja hyödynnä laivaedut.

Tapaturma- ja matkustajavakuutus turvaa lomasi

Jytyn jäsenenä sinulla on kattava vapaa-ajan vakuutusturva vakuutusyhtiö Ifissä. Tapaturmavakuutuksesta korvataan vapaa-aikana sattuneita tapaturmia, ja matkustajavakuutuksesta koti- tai ulkomaanmatkan aikana sattuneita sairauden tai tapaturman aiheuttamia kuluja. Matkustajaturvasta korvataan myös matkan peruuntumis- ja keskeytyskuluja sekä matkalta myöhästymisen aiheuttamia kuluja. Vakuutetun vanhempansa ja isovanhempansa mukana samalla matkalla matkustavat alle 20-vuotiaat lapset ja lapsenlapset sisältyvät vakuutukseen. Liiton jäsenkortti toimii vakuutuskorttinasi, jossa on vakuutuksen numero ja tiedot.

Tiedot Jytyn vakuutuksista ja tarkat vakuutusehdot löytyvät osoitteesta if.fi/jyty.

PHT:n hyvinvointikurssit työikäisille ja lapsiperheille

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry on terveyden edistämisen järjestö, joka tuottaa edullisia ja vaikuttavia hyvinvointikursseja työikäisille ja lapsiperheille. Tarjolla on useita hyvinvointikursseja esim. lomaviikkojen ajalle eri puolilla Suomea sijaitsevissa liikunnallisissa ja luonnonläheisissä kohteissa. Osallistujavalinnat tehdään terveydellisin, taloudellisin ja sosiaalisin perustein.

Tutustu PHT:n hyvinvointikursseihin ja hae niihin sähköisellä hakemuksella osoitteessa pht.fi.

Tuettuja lomia Hyvinvointilomilta

Hyvinvointilomat ry järjestää tuettuja lomia pienituloisille lapsiperheille, työikäisille, työttömille ja ikäihmisille. Tuettuja lomia myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Lomakohteita löytyy lomakeskuksista, kylpylähotelleista ja liikuntakeskuksista. Tuettuja lomia on tarjolla myös loma-aikoina.

Tutustu Hyvinvointilomiin ja hae lomia osoitteesta hyvinvointilomat.fi/.

Lue lisää Jytyn vapaa-ajan jäseneduista: