Nuorisotyön tunnustuspalkinto jytyläiselle Seija Laitiselle

nainen kukat
Jytyläinen nuoriso- ja hyvinvointikoordinaattori Seija Laitinen Pieksämäen kaupungilta sai nuorisotyön vuoden 2023 tunnustuspalkinnon NUORI23-tapahtumassa.

Palkintoraadin mukaan Pieksämäen kaupungilla työskentelevä Seija Laitinen on poikkeuksellisen merkittävällä tavalla kehittänyt nuorisotyötä vaikuttavammaksi.

Nuorisotyön tämänvuotisen tunnustuspalkinnon on saanut Pieksämäen kaupungin nuoriso- ja hyvinvointikoordinaattori, jytyläinen Seija Laitinen.

Nuorisotyön tunnustuspalkinto jaettiin valtakunnallisessa NUORI2023-tapahtumassa, joka järjestettiin Jyväskylässä 18.–20.4.2023. Palkinto myönnettiin nyt 22. kerran, ja se on suuruudeltaan 10 000 euroa.

Nuorisotyön tunnustuspalkinnon raati katsoo, että Seija Laitinen on poikkeuksellisen merkittävällä tavalla kehittänyt nuorisotyötä vaikuttavammaksi erityisesti Savon alueella. Hänen työnsä nuorisoalalla on ollut esimerkillistä, jatkuvasti kehittävää ja rohkeasti uutta kokeilevaa.

Laitisen elämäntyöllä on ollut erittäin merkittävä positiivinen vaikutus nuorten hyvinvoinnin ja nuorisotyön aseman vahvistamisessa. Palkintoperusteluissa mm. todetaan, että Laitisen ansiosta nuorisotyö on näkyvä ja tunnustettu osa Pieksämäen toimintaa ja palveluja.

Ammattiliitto Jyty onnittelee lämpimästi Seija Laitista tunnustuspalkinnosta.

Asiasanat: