Jytyn syksyn koulutuksiin muutoksia

Koronatilanne on muuttunut loppukesästä huonompaan suuntaan. Korona-aikana Jyty korostaa vastuullisuutta koulutus- ja tapahtumajärjestämisessä. Vastuullista on nyt kunnioittaa heikentynyttä tautitilannetta ja hallituksen antamaa etätyöohjetta. Näin ollen osa Jytyn syyskuun koulutuksista on peruttu tai muutettu etäkoulutuksiksi. Löydät aina ajantasaisen tiedon Jytyn koulutuskalenterista.

Loppuvuoden kaikkien koulutusten osalta asiasta päätetään tuonnempana. Mikäli koulutuksia joudutaan perumaan, pyrimme korvaamaan mahdollisimman monta koulutusta etäkoulutuksina tai webinaarina. Tällöin koulutusten kesto on keskimäärin ½ – 1 päiväinen.

Tulossa olevat koulutukset:

  • Työhyvinvointipäivät 29.-30.8, Kuortane.
  • LM teemakurssi Suurten kuntien pääluottamusmiehet 3.-4.9, Hyvinkää.
  • Etelä-Suomen luottamusmiesten ja puheenjohtajien neuvottelupäivä 16.9, verkkototeutus.
  • Koulunkäynninohjaajien ammatilliset opintopäivät 12.-13.9, Tuusula.
  • Työhyvinvointipäivät 26.-27.9, Mikkeli.

Syksyllä on tarjolla kolme eri verkkokoulutusta. Koulutukset on hyväksytty palkalliseksi kunta-alalla. Verkkokursseilla ei ole yhteisiä ”etäkokoontumisia”, joten ne voi suorittaa oman aikataulun puitteissa. Viikoittain avautuu aina uusi osio ja entinen sulkeutuu. Tehtävillä on siis palautusajat.

Työsuojelun verkkokurssi 22.9.-20.10.
Kurssille voivat osallistua myös pääluottamusmiehet ja luottamusmiehet. Tehtävät pohjautuvat Työsuojelupäällikön ja työsuojeluvaltuutetun lakikirjaan. Postitamme kirjan ennen kurssin alkua ja sen saa omaksi. Lue lisätietoja ja ilmoittaudu!

Työlainsäädännön verkkokurssi 30.9.-28.10.
Todella tehokas verkkokurssi työlainsäädännöstä, joka pohjautuu pitkälti työsopimuslain soveltamiseen käytännön esimerkein. Kurssimateriaalina käytetään työlainsäädännön oppikirjaa. Lue lisää: Lue lisätietoja ja ilmoittaudu!

Neuvottelutaidon verkkokurssi UUTUUS 28.10.-25.11.
Kurssi pohjautuu Suomen merkittävimpään  ja suosituimpaan  neuvottelutaidon kirjaan (Uusi neuvotteluvalta: Miettinen-Torkki 2019). Monivalintatehtävät ja soveltavat tehtävät pohjautuvat kirjaan. Lue lisätietoja ja ilmoittaudu!

STTK / Jyty-seminaari 6.10.
Seminaari on muutettu yksipäiväiseksi. Jälkimmäinen eli Jytyn oma päivä on peruttu. Seminaariin voi osallistua etäyhteydellä. Lue lisätietoja ja ilmoittaudu!

Lue lisää: Jytyn koulutuskalenteri