Jytyn puheenjohtaja Jonna Voima sai liittovaltuuston tuen jatkokaudelle

Kuvassa vasemmalta Ritva Perälä, Anne Luiro, Nea Kähkönen, Jonna Voima, Elina Kajanto ja Ilkka Konola.

Ammattiliitto Jytyn liittovaltuuston kevätkokouksessa kaikkien keskusteluryhmien vetäjät esittivät, että Jytyn puheenjohtajaksi valittaisiin jatkokaudelle liiton nykyinen puheenjohtaja Jonna Voima.

Jytyn puheenjohtaja seuraavaksi nelivuotiskaudeksi valitaan liittovaltuuston järjestäytymiskokouksessa marraskuussa 2024. Pyyntö ehdokkaaksi asettumisesta esitettiin liittovaltuuston kevätkokouksessa 23.5. Jonna Voima ilmoitti suostuvansa pyyntöön jatkaa puheenjohtajana.

Liittoa vuodesta 2020 johtanut Jonna Voima on Helsingin yliopistosta valmistunut oikeustieteen kandidaatti ja varatuomari. Ennen puheenjohtajuutta Voima toimi Jytyn edunvalvontaosastolla vuodesta 2006 työmarkkinalakimiehenä ja vuodesta 2013 johtavana työmarkkinalakimiehenä.

Ammattiyhdistysuran Voima aloitti Tehyssä lakimiehen sijaisena vuonna 2004. Lisäksi hän on työskennellyt kahdessa eri asianajotoimistossa ja auskultoinut Loviisan käräjäoikeudessa.

Lisätietoja:

Jytyn puheenjohtaja Jonna Voima, puh. 050 591 2341, jonna.voima@jytyliitto.fi
Jytyn liittovaltuuston puheenjohtaja Seija Hovi-Kuikko, puh. 0400 658 753, seija.hovi-kuikko@jytyhallinto.fi

Jyty on ammattiliitto, jonka jäsenet toimivat kunta-alalla, hyvinvointialueilla, yksityisellä sektorilla, järjestöissä ja seurakunnissa. Jäsenistön suurimpia ammattialoja ovat sihteeri-, hallinto-, asiantuntija- ja ict-työ, nuoriso- ja järjestötyö, sosiaali- ja terveysala, kirjastoala sekä kasvatus ja koulutus. Ammattiliitto Jyty on STTK:n jäsenliitto.

Asiasanat: