Jytyn lomahuoneistojen varaus vuodelle 2023 alkaa

Ammattiliitto Jytyn jäsenenä voit vuokrata viihtyisiä ja jäsenetuhintaisia lomahuoneistoja Levillä, Rukalla ja Tahkolla. Lomahuoneistojen varausaika vuodelle 2023 alkaa keskiviikkona 26.10.2022 klo 9.00. Ensimmäisen kahden viikon aikana 26.10.–8.11.2022 varaavat ne jäsenet, jotka eivät ole aiemmin käyttäneet Jytyn lomamökkietua tai edellisestä varauksesta on kulunut 2 vuotta. Tämän jälkeen 9.11.2022 alkaen varaus on mahdollista kaikille jäsenille. Ennen varausajan alkamista lähetettyjä varausviestejä ei huomioida.

Lomahuoneistojen vuokra-aika on yksi viikko, hiljaisina aikoina myös viikonloput. Lomahuoneistojen varaukset tehdään suoraan kunkin kohteen omasta myyntipalvelusta. Varausohjeet ja hinnasto löytyvät Jytyn nettisivuilta alla olevan linkin kautta. Lomaviikot täytetään siinä järjestyksessä, kun varauksia tulee. Majoitusvaraus on sitova.

Huoneiston hintaan sisältyy hissiliput

Huoneiston hintaan eivät kuulu liinavaatteet eikä loppusiivous, vaan niistä jokainen vastaa itse tai tilaa ne erikseen. Talvikaudella vuokrahinta sisältää 2 kpl hiihtohissilippuja per huoneisto koko vuokrauksen ajalle (arvo noin 400 euroa) kaikissa kohteissa. Kesällä Tahkolla on vuokralaisten käytössä Tahko Golf Club Oy:n Business Golfkortti, joka oikeuttaa yhdelle pelaajalle ilmaisen kierroksen per päivä ja kolmelle lisäpelaajalle alennettuun hintaan.

Katso lomahuoneistojen esittelyt, hinnat ja varausohjeet Jytyn nettisivuilta:

Asiasanat: