Jyty hakee järjestöjohtajaa

Haemme aikaansaavaa työmarkkinakentän ammattilaista johtamaan Ammattiliitto Jytyn järjestöosastoa.

Järjestöjohtaja johtaa Jytyn järjestöosastoa ja aluetoimintaa ja on liiton johtoryhmän jäsen. Lisäksi hänellä on merkittävä rooli Jytyn yhteiskunnallisessa vaikuttamistyössä.

Ketä etsimme?

Järjestöjohtajan työn keskeisiä teemoja ovat työmarkkinapolitiikka, ammattiyhdistystoiminta sekä yhteiskunnallinen vaikuttaminen.

Edellytämme sinulta yhteiskuntasuhteiden hoitamisen ja vaikuttamistyön asiantuntemusta sekä kokemusta työmarkkinajärjestössä työskentelemisestä. Laajat verkostot sekä järjestökentästä että politiikasta auttavat tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa.

Sinulla on erinomainen suomen kielen ja vähintään tyydyttävä ruotsin kielen taito. Muu kielitaito sekä johtamiskokemus luetaan eduksi.

Olet parhaimmillasi tiiviissä työyhteisössä, jossa kollegoita autetaan titteleistä riippumatta. Odotamme sinulta kykyä uudistaa ja uudistua sekä positiivista ja oikeudenmukaista asennetta.

Jyty ammattiliittona ja työpaikkana

Ammattiliitto Jyty ry on kunnissa, kuntayhtymissä, hyvinvointialueilla, seurakunnissa ja yksityisellä sektorilla työskentelevien edunvalvontaa hoitava keskikokoinen ammattiliitto. Kuulumme keskusjärjestö STTK:hon.

Keskustoimistomme sijaitsee Helsingin Vallilassa, mutta olemme työn tekemisen tavoissa ja työntekopaikassa joustavia. Huolehdimme työn ja vapaa-ajan tasapainosta, myös johtajien kohdalla.

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Hakija voi esittää palkkatoiveen. Työehdot määräytyvät Jytyssä sovellettavan työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävän aloituspäivämäärästä sovitaan valitun henkilön kanssa.

Korostamme toiminnassamme tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivommekin hakijoiksi eri-ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Hakeminen ja yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Jytyn puheenjohtaja Jonna Voima perjantaina 1.9.2023 kello 13–15 (puh 050 591 2341). Tiedusteluja voi esittää myös sähköpostitse jonna.voima@jytyliitto.fi.

Lähetä hakemus ja ansioluettelo viimeistään sunnuntaina 10.9.2023 sähköpostitse osoitteeseen birgitta.kuittinen@jytyliitto.fi.

Lisätietoa Ammattiliitto Jytystä löydät osoitteesta www.jytyliitto.fi ja Jytyn sosiaalisen median kanavista:
https://www.facebook.com/jytyliitto
https://www.instagram.com/jyty_ry/
https://www.linkedin.com/company/jyty/
https://twitter.com/Jyty_ry
https://www.youtube.com/user/JytyVideot