Jäsentietojen päivityskampanjan arvonta suoritettu – onnea voittajille!

Jyty järjesti 14.–28. huhtikuuta jäsentietojen päivityskampanjan, johon pääsi osallistumaan kirjautumalla Jässäriin sekä päivittämällä omat työsuhde- ja yhteystietonsa. Kampanjaan osallistuneiden kesken on nyt arvottu lahjakortteja, ja arvonnan tuloksista on ilmoitettu suoraan lahjakortin saajille.

Kampanjan pääpalkintoina arvoimme yhden 500 euron ja yhden 300 euron S-ryhmän lahjakortin. Lisäksi arvoimme kymmenen 50 euron S-ryhmän lahjakorttia. Arvontaan osallistuvalta edellytettiin, että jäsenmaksut ovat kunnossa.

Päivityskampanjan tarkoituksena oli saada ajan tasalle jäsenten voimassa olevat työsuhdetiedot ja yhteystiedot. Olennaista oli päivittää myös yhteystiedot eli osoitteet, puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet.

Pidä jäsentietosi ajan tasalla aina

On erittäin tärkeää, että jäsenet päivittävät jäsentietojaan aina, kun muutoksia tapahtuu. Jäsenten tulee päivittää sekä työsuhdetietojaan että yhteystietojaan. Jäsenet päivittävät jäsentietonsa suoraan jäsenten sähköiseen asiointipalveluun Jässäriin. Omien jäsentietojen päivittämisessä voit noudattaa samoja ohjeita kuin on kerrottu jäsentietojen päivityskampanjassa.

Asiasanat: