Rådplägningsdag för förtroendemän och ordföranden

10.5.2023 - 10.5.2023

Koulutus

Luottamusmieskoulutus

Valtakunnallinen

Vasa

29.3.2023

Osallistumisoikeus

Huvudförtroendemän, förtroendemän samt vicehuvudförtroendemän och viceförtroendemän samt ordföranden i lokalföreningarna på kommun- och välfärdsområdes- och församlingssektorn. Utbildningen är godkänd som avlönad utbildning inom kommun- och välfärdsområdessektorn och kyrkans sektor.

Rätt att delta på avlönad utbildning kan variera på privata sektorn och AVAINTES-sektorn.

Kustannukset

Förbundet betalar kurspaketet och resorna för alla andra som har rätt att delta förutom för ordföranden. Ordförandens kurspaket och resor betalar föreningen. Resorna betalas enligt billigaste färdmedel. För avvikande resesätt ska överenskommas med regionbyro.

Lisätietoja

Närmare information om kursen ger regionombudsman Maria Sparv t. 0400 970 090 förnamn.efternamn@jytyliitto.fi

Anmäl dig via Jässäri