LM-teemawebinaari, Työn vaativuuden arviointi (kokonaisarviointi)

11.5.2023 - 11.5.2023

Koulutus

Luottamusmieskoulutus

Valtakunnallinen

27.4.2023

Webinaarissa käsitellään kokonaisarviointia (KVTES, SOTETES)

Osallistumisoikeus

Pääluottamusmiehet, luottamusmiehet ja heidän varaedustajansa sekä paikallisyhdistyksen puheenjohtajat. Webinaari on hyväksytty palkalliseksi koulutukseksi  kunta- ja hyvinvointialueiden luottamusmiehille.  Palkalliseksi hyväksytyt koulutukset löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta ”Henkilöstön edustajan koulutus”.

Mikäli kaksi puolenpäivän mittaista webinaaria ovat peräkkäin, voit yhdistää nämä yhdeksi koko päivän koulutukseksi. Molempiin webinaareihin ilmoittaudutaan erikseen.

Lisätietoja puolen päivän webinaarien palkallisuudesta kunta- ja hyvinvointialueilla tämän linkin takaa.

Tämän webinaarin lisäksi voit osallistua myös  vastaavan nimiseen lähikoulutuksen.

Webinaari ei aiheuta kustannuksia kohderyhmälle.

Lisätietoja

Webinaarin käytännön järjestelyistä ja ilmoittautumisista lisätietoja antaa koulutussihteeri Pia Kiviniemi, puhelin 020 789 3727 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ohjelmasta lisätietoja antaa koulutusasiantuntija Tomi Engström, puhelin 020 789 3726 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautuminen tapahtuu Jässärin kautta.